Wim Volmer

Guestbook messages

Date Message
01/12/2004 - 15:09 Hallo . Het is een beetje laat, maar toch voor iedreen de beste wensen voor2004. En ook vanaf deze plaats wil ik Anne nogmaals hartelijk bedanken voor alle foto's die hij mij toestuurde. Ik heb nu weer alle foto's van de schepen waarop ik gevaren heb, en ben daar geweldig blij mee. Groetjes Wim Volmer.
11/02/2003 - 20:24 Bedankt Kees voor je reactie ..... maar ik ben de persoon die jou graag wil bedanken. Ik noemde de namen van die tankers waar ik op heb gevaren......zoek nog altijd foto's van die schepen...door vele omstandigheden heb ik nu niets meer van Dammers v.dHeiijden (heiden) ik heb nog wel een heel oude foto van de een kustertje waar ik veel plezier heb beleef ... dat was een schip van....scheepvaart maatschappij Kamps in Groningen ... het schip was genaamd Zuiderzee ... zat ook nog op de Barbara ...en heeeeeel veel jaren later ben ik nog als kabelgast op de prinses Beatrix gaan varen (hoek van Holland Harwich) dat was niet echt leuk als je gewend bent aan de grote (oftewel_ wilde vaart.... Beetje gek van mij dat ik niets meer heb... van die te snel vervlogen jaren..... maar ja idereen weet wat er in die jaren kan veranderen. Ik ben trouwens via jouw links ook op H.vH. webams gekomen heel hartelijk dank daarvoor.
10/28/2003 - 19:16 Fantastische site. Ik heb zelf gevaren op de koratia 1962-1963 . daarna bij Dammers van der heiden op achtereenvolgens de Mohammed Reza Sah de Reza Sah the Great en de Farah Dibah.... schrijf misschien al die namen niet meer correct,maar is al weer zo lang geleden. Heel veel was ik al vergeten ,maar dank zij deze site komen er weer veel herrineringen naar boven. Ik wens je nog heel veel succes met deze site , en zal hier met veel plezier regelmatig terug komen. Vrienedelijke groet . Wim Volmer.

Sailor

Period Tanker Job Details Action
1964 to 1965 KORATIA lichtmatroos (matroos onder de gage) koksmaat en matroos og